Geschiedenis van de praktijk

Tandarts / eigenaar Wim Zweverink: 
Na tandheelkunde gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam ben ik in 1992 een tandartspraktijk begonnen in het toenmalige tandtechnisch laboratorium in de Pyramide aan de rand van het industrieterrein in Bavel. Ik had toen 4 patiënten. Mijn moeder, zus, oom en tante.

Daarvoor was ik na mijn studie werkzaam als tandarts bij de luchtmacht en in een aantal praktijken van andere tandartsen. Mede daardoor ben ik gevormd tot de tandarts die ik nu ben.

De praktijk is opgezet in een moeilijke tijd met een enorm tandartsoverschot. De groei van de praktijk ging dus ook zeer langzaam. De regio werd gedomineerd door zittende collegae en zorgverzekeraars welke zeer protectionistisch waren en niet zaten te wachten op een nieuweling. Kortom het ging moeizaam .

In 1997 ben ik verhuisd naar het mooie pand aan de Kerkstraat in Bavel. Er kwamen steeds meer aanmeldingen van patiënten en de praktijk groeide. Ik ging ook werken met een assistente. Vervolgens kwamen er meer assistentes bij en gingen we van 1 naar 2 behandelkamers en stilletjes aan ging het niet meer alleen om mij maar om het team .

Ik ben trots op het feit dat dit team al zolang samen met mij werkt

Dat houdt in dat U ons kent maar ook dat wij U kennen .

En …… dat is een goed gevoel !